Dr. Popov Psyllium kapsle 120 ks

Značka: Dr. Popov
200 Kč / ks 179 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Psyllium je rozpustná vláknina, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele indického (Plantago ovata husk). Dr. Popov pro vás psyllium dováží v nejvyšší možné kvalitě z Indie, kde se tato surovina vyskytuje v nejkvalitnější podobě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Psyllium je rozpustná vláknina, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele indického (Plantago ovata husk). Dr. Popov pro vás psyllium dováží v nejvyšší možné kvalitě z Indie, kde se tato surovina vyskytuje v nejkvalitnější podobě.

Působení

Psyllium Dr. Popova zvětšuje svůj objem v trávicím traktu až 40krát. Gel, který takto vzniká, pohlcuje nadbytečnou tekutinu a prostým bobtnáním (mechanickou silou jako píst) odsouvá z traktu škodlivé zplodiny. Základem čistého organismu a nedílným kritériem pevného zdraví je totiž každodenní zdravá stolice.

Psyllium Dr. Popova změkčuje stolici a zároveň zvětšuje její objem. Tím napomáhá správnému a snadnému vyprazdňování (důležité při zácpách, hemoroidech, v těhotenství, apod.). Psyllium Dr. Popova má i další pozitivní účinky: podporuje správný metabolismus tuků, zvyšuje denní spotřebu vlákniny a pomáhá udržovat správnou hladinu cholesterolu. Pokud budete užívat Psyllium Dr. Popova nalačno, budete se po něm cítit sytější. Tohoto efektu se často využívá při redukčních dietách.

Doporučené dávkování

Užívejte 1- 2 x denně 3 – 6 kapslí.
Maximální denní dávka je 9 kapslí. Důkladně je zapijte vodou, bylinným čajem, ovocnou šťávou nebo jinou tekutinou.

Při užívání Psyllia Dr. Popova je velmi důležité dodržovat pitný režim.

Psyllium Dr. Popova je nutné užívat s odstupem minimálně 1 hodiny od ostatních léků a doplňků stravy.

Složení

Psyllium Plantago ovata (vyčištěné obaly semene jitrocele indického). Nejvyšší možná čistota (98 %),  jedlá želatina.

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky stravy
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: