Hami příkrm rizoto s krůtím cuketou a hráš.250g 12M

Značka: Hami
328 Kč / balení 293 Kč bez DPH 55 Kč / 1 ks
Skladem (>5 balení)
Můžeme doručit do:
22.4.2024

Lahodný Hami příkrm rizoto s krůtím cuketou a hráškem je vhodný od dokončeného 10. měsíce věku dítěte. Balení 6 ks.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodný Hami příkrm rizoto s krůtím cuketou a hráškem je vhodný od dokončeného 10. měsíce věku dítěte.

Hlavní předností je kromě rozšíření dětského jídelníčku také usnadnění přechodu na stravu pro dospělé. Obsahují i bylinky, které jemně zvýrazňují chuť a přirozeným způsobem podporují trávení. Vyrábějí se pouze z přírodních surovin, splňujících přísné hygienické normy a limity na obsah nežádoucích látek. Nepřidávají se do nich žádná konzervační činidla, aromata, éčka, sůl ani barviva. Dlouhodobou trvanlivost zaručuje pouze tepelná sterilizace v lahvičce. 

Obsahují jen přírodní suroviny.

Obsahují kousky na podporu kousání.

Jsou dobře stravitelné.

Obsahují přirozené vitamíny a minerály.

Neobsahují lepek.

Neobsahují konzervační látky, umělá barviva, aromata.

Suroviny jsou přísně kontrolovány.

Návod k použití:

Při otevření musí víčko klapnout. Před ohřátím skleničku otevřete, promíchejte a ohřejte (nevařit) např. ve vodní lázni. Před podáváním zkontrolujte teplotu! Jednou ohřátou část již nepřechovávejte. Nespotřebované množství skladujte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. 100 g výrobku obsahuje průměrně

Energie 251 kJ/60 kcal

Bílkoviny 3,3 g - živočišné 2,4 g

Tuky 2,0 g

Sacharidy 8,3 g - z toho vláknina 1,2 g

Sodík < 0,19 g

Složení ve 100 g výrobku:

Voda, zelenina 29 g (mrkev, petržel, zelený hrášek, pórek), krůtí maso (10 g), rýže (5 g), řepkový olej, rýžová mouka, koncentrovaná jablečná šťáva, sůl, sušené oregano.

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso-zeleninové příkrmy
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.467 kg
PDK: 8590340673146
EAN: 8590340673146
VÝROBCE: Nutricia
REŽIM VÝDEJE: Maso-zeleninové příkrmy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: